040-2414371

de Haarsalon bij Danielle

img_3303

de Haarsalon bij Danielle aan de Wijnpeerstraat 17 Winkelcentrum Vaartbroek blijft zich vernieuwen.

Eigenaresse  Danielle Spaan nam 1 April 2016 de zaak over en gaf de kapsalon een enorme ‘bust’. Niet alleen werd het interieur onder handen genomen ook aan het imago, naar buiten, werd  gewerkt. Danielle: “We hebben hard gewerkt om alles op de rit te krijgen. Zo werken we niet meer samen met Loos kappers, maar zijn volledig zelfstandig. Het is een prachtige zaak geworden waar we trots op zijn.

Bij ons draait alles om persoonlijke aandacht. We geven op maat gesneden advies voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast hebben we regelmatig zeer aantrekkelijke acties lopen. Klanten reageren heel positief op onze komst. Oude klanten komen  terug en nieuwe klanten zijn blij dat wij er zitten. Mensen hebben weer vertrouwen in deze kapsalon. Het zou ook zonde zijn geweest. Deze kapsalon zat er al vijftig jaar, maar was hard toe aan een nieuwe, frisse start.”

“Natuurlijk zijn we nog niet helemaal klaar, maar hou zeker de winkel, en onze Facebookpagina in de gaten. Natuurlijk hopen we dat de komende tijd nog meer mensen onze kapsalon ontdekken. Onze medewerkers staan voor u klaar en denken graag met u mee. Daarbij kunt u er vanuit gaan dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. We werken met fantastische haarproducten zoals Matrix, Total-Results en Biolage.

De kapsalon had een beetje een oubollig karakter. “We doen er alles aan om dat te veranderen. Zo gebruiken we veel steigerhout wat onze zaak een warme uitstraling geeft. Elke keer bedenken we weer wat nieuws om het aantrekkelijk te houden voor onze klanten. Een voorbeeld daarvan is een likeurtje bij de koffie op vrijdag en zaterdag. Op die manier krijgt de kapper een andere belevenis.”

Ook heeft  Danielle haar openingstijden verruimd. Klanten kunnen voortaan ook op maandag en vrijdagavond in haar kapsalon terecht. Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina de Haarsalon bij Danielle of www.dehaarsalonvaartbroek.nl

of neem een kijkje bij onze mooie magneetsieraden & Welness Producten www.danielle.energetix.tv